Elismerések, elért eredmények, megjelenések család fotózás témában

Számomra mindig is a tőletek kapott vélemények és a visszajelzéseitek a legfontosabbak, ezek minden alkalommal bearanyozzák a napomat, ugyanakkor a szakmai elismerésekből is sokat lehet építkezni és tanulni. 2022 őszén bekerültem a Fearless Family Photographers közösségébe, amelyről azt érdemes tudni, hogy egy elég rangos oldal, ahol egyedi látásmódú fotósok gyülekeznek. Az ide felkerült képek nem megrendezettek, a mindennapjainkból származnak és gyakran lélekbe markoló hatást keltenek a nézőben.

A logóra kattintva látogass el a Fearless profilomra!

Folyamatosan vannak különböző kategóriákra lebontott kihívások, amelyekben igyekszem részt venni képeimmel. Ebben a posztban az itt szerzett elismeréseket, megjelenéseket böngészhetitek.

Három képpel a Fearles Family Photographers 2022-es évkönyvében. A teljes kötet ide kattintva lapozható végig, de a fekete-fehér képeknek készült első kötet is tele van érzelmekkel teli képekkel.

Vencel és Maja képe is bekerült az őszi galériába. A teljes válogatást itt lapozhatjátok végig.

A 2021 novemberében megjelent Top Posters Magazine 683-as számában megjelent néhány gyermekfotóm, és Luca a hátlap borítót is megkaparintotta. Irtó büszke vagyok rá!

Kira fine art témájú képe az International Kid Model Magazinban.